WELKOM OP DEZE SITE 

DJ RICK O'NEAL

Mijn carrière als DJ begon op vijftien jarige leeftijd. Ik nam toen deel aan een DJ wedstrijd...ik werd hier zesde. Op zich een aardige prestatie voor een DJ met nul ervaring, wat wel jammer was dat er maar zes DJ's mee deden. De organisator Rients Faber, toen een ikoon als het om DJ's ging, adviseerde mij wel om door te gaan als DJ, Ik herken in jou een goede DJ.  Met veel oefening en luisteren naar andere DJ's kom je er wel zei hij toen. Die raad heb ik opgevolgd en zo'n 25 jaar later draai ik nog steeds met veel plezier op diverse feesten.

  

Dus ben jij op zoek naar allround DJ's voor een bruiloft, jubileum, personeelsfeest, themafeest of wat voor feest dan ook...

Stop met zoeken...

Met onze ervaring en muziekkennis promoveren wij jouw feest tot een onvergetelijk TOP feest!!

 

Of je nu een klein intiem feest of lekker wilt uitpakken met een groot feest, DJ Rick O'Neal & DJ Jos van der Laan hebben voor jou de DJ en Drive in Show op maat. De mogelijkheden kun je bekijken onder kopje DRIVE-IN SHOW.

Naast onze jaren lange samenwerking werken wij ook samen met DJ Doctor Music (Martin Iwema) Martin heeft net als ons vele jaren ervaring achter de knoppen. Zijn specialiteit is muziek uit de jaren 70's & 80's en dan voornamelijk funk, disco en soul.   

Bij ons boek je rechtstreeks zonder tussenkomst van een DJ- of evenementen bureau waardoor je onnodige kosten bespaard.  

Wil je meer informatie, een prijsopgave of een boeking plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

 

Graag tot ziens op jouw TOP feest, DJ Rick O'Neal & DJ Jos van der Laan.

 

Laatste site update: 09.07.2018

 

 

 

 

59314